Dagens Fråga


Hur firade du 1:a Advent? Firade du den alls?

1:a Advent

Aaah, mysfaktorn är på topp nu när julens första dag gjort sitt antågande! Haha, gud vad jag kan låta poetisk! ;P. Nej, men första advent idag, hur mysigt som helst, förutom att jag fick äta frukost till en orkesters spelande nere på gatan, haha.

Anna har vart här idag, massa mys även om vi spenderade hela tiden med våra rumpor i soffan, haha. Hoppas ni har haft en fin dag!

Dagens Fråga


Har du druckit "säsongens" första glögg än?

Random Fact; Jag Älskar Glögg






Detta är min kväll...

Veckans Lookbook

Som sagt jag älskar Lookbook och spenderar mycket tid där för att få lite inspiration. Så, nu öppnar jag en ny kategori, Veckans Lookbook, vilket går ut på precis det den låter som, jag slänger upp lite favoriter från Lookbook. Enjoy!


Long day at the flea market...

back in ravenna, michigan

autumn in texas

Vilken är din favorit?

Adventspynt

Hej på er!

Har spenderat dagen med... Började med att sätta upp ljus och grejs på altanen på framsidan, sen åkte jag och mami till överby och handlade lite och så, sen blev det ännu mer adventspynt och nu blir det nog att käka snart, vad har ni gjort idag? :)




Dagens Fråga

Pallar inte blogga mer idag, ska bara ta det lugnt, så det får bli en sån här:


Vilken är din favoritfärg?

Update

Sitter just nu i Dalsland och väntar på at Niklas ska komma. Vi har lämnat bilen här nämligen och han måste köra oss till bussen sen, haha. När jag kommer hem måste jag städa, så det kommer kanske ta ett tag innan jag bloggar igen idag, men I'll be back, don't worry ;P. Puss på er!


Karlie Kloss Vogue Korea December 2009

Flipp för December nummret av Vogue Korea! Modellen och Balettdansösen Karlie Kloss pryder omslaget och även stor del av insidan. Hon blev fotad av ingen mindre än Rafael Stahelin. Love it!


Enda minuset skulle väl isf vara den gula texten på omslaget...


Lätt coolaste bilden av alla!






Älskar hennes hår!

Vilken bild är din favorit?

Match Made In Heaven


Taylor och... Taylor! Årets sötaste par?

Dagens Fråga


Vilken är din favoritbloggare/bloggerska?

"Lispa"

Hej hej!

Sitter just och kollar in skolan som jag har tänkt söka till under nästa läsår. London International School of Performing Arts. Ska som sagt söka dit under tredje året på gymnasiet, så får vi se hur det går, skulle vara väldigt kul att komma in. Drama division då...


Tack Snälla Tomten


Twilight, sälvklart!


Dator


 


HTC Tattoo


 

Juicy Couture-mus


 


Hello Kitty-hörlurar


 


Samsung ST500


 

Apple Ipod Touch


 

Vad önskar ni er till jul?


Svininfluensa

Hej på er!

Sitter på skolan just nu. Bloggade inte igår, för jag vart först i skolan, sen blev det raka vägen till göteborg för en musikal, guys and dolls, vart faktiskt riktigt bra :D.

Sen igår tog jag influensa vaccinet också, fy fan! Innan vart jag så nervös så jag skakade, sen näör jag skulle ta detfick jag hålla både Amanda om en sköterska i handen,medan en annan sköterska gjorde sprutan, haha. Usch, nålar är inget jag är särskillt intresserad av att ha i min kropp.

Vaccinet för övrigt såg ut som mjölk och i natt kunde jag knappt sova för jag la mig på armen hela tiden och det gjorde ont som fan, sen gör det jäkligt ont nu med, så vi får väl se hur det går att spela piano sen, hehe. Aja, hörs senare, kyssar!


God Natt


These Are The Feelings I'm Feeling


Lookbook

Jag är beroende av Lookbook och jag kunde inte tro min lycka när en tjej skickade en invite till mig! LOVE IT!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0